Goat Milk Skin Care

Puur en Ambachtelijk

Rauwe ingrediënten van Zeepatelier Uzepia

Uitgelicht

Geitenmelk

Geitenmelk is hét hoofdingrediënt van onze handcrème en andere verzorgingsproducten. Dit maakt dat onze crèmes en zepen uitermate geschikt zijn voor de gevoelige huid.

Kokosolie

Kokosolie is goed voor de huid en kan een waardevolle toevoeging zijn in jouw beautyproducten. Ontdek hoe wij dit wondermiddel gebruiken.

Sheaboter

Sheaboter zeep maakt de huid schoon, zacht en glad. De zeep werkt zeer hydraterend en verzorgend. De therapeutische werking is dan ook ideaal voor jouw geïrriteerde of gevoelige huid.

Over Uzepia

Mijn naam is Leontien Zethof-Jannink en in 2008 heb ik Zeepatelier Uzepia opgericht. Benieuwd naar het ontstaan van Uzepia?
Baby huidverzorging van Uzepia

Hoi! Ik stel me even voor!

Ik ben het geitje van Uzepia. Bedacht en ontworpen door Leontien van Zethof, eigenaresse van Zeepatelier en Giftshop Uzepia.

Geitenlammetjes oefenen een sterke aantrekkingskracht uit op zowel kinderen als volwassenen. Deze dieren hebben een rustgevend effect, vooral bij mensen met dementie. In de kindertijd vormen kinderen hechtingsfiguren, waarbij een knuffel een belangrijke rol speelt.

Een vaste knuffel biedt troost, veiligheid en vertrouwen, vooral wanneer de primaire hechtingsfiguren niet aanwezig zijn. De knuffel bevordert ook zelftroost, creativiteit en verbeelding bij het kind.

Scroll naar boven