Natuurlijke zeepproducten van Uzepia

Natuurlijke zeepproducten
Zonder toevoegingen
Voor volwassenen en baby’s

Op zoek naar natuurlijke huidverzorging voor uw gevoelige huid? Bij Uzepia bieden we een scala aan natuurlijke zeepproducten speciaal ontworpen voor de gevoelige huid. 

Wij produceren en verkopen zepen gemaakt van geitenmelk. De zepen worden handgemaakt in ons eigen atelier. Door ons brede assortiment is er altijd een variant die bij u past! Elk met hun eigen verzorgende werking.

Ontdek de voordelen van natuurlijke huidverzorging voor een gevoelige huid. Onze huidverzorgingsproducten zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten, waaronder geitenmelk en biologische oliën, die bekend staan om hun kalmerende en hydraterende eigenschappen. Met onze hypoallergene skincare crèmes kunt u er zeker van zijn dat uw gevoelige huid wordt verzorgd zonder toegevoegde chemicaliën of irriterende stoffen.

Natuurlijke zeep die in een mal geschonken wordt.

Benieuwd naar onze producten?

Natuurlijke zeepproducten gemaakt van geitenmelk

Bij Zeepatelier Uzepia vinden we het belangrijk dat er goede, natuurlijke zeepproducten zijn voor mensen met een gevoelige huid. Heeft u bijvoorbeeld last van eczeem, psoriasis of andere huidproblemen? Dan zijn onze producten wellicht iets voor u!

Het basis ingrediënt  van onze zepen zonder toevoegingen, crèmes, shampoos en andere artikelen is geitenmelk. Dit heeft een hydraterende werking op uw huid en is rijk aan vitamines en essentiële aminozuren.

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies

Wij bieden verschillende natuurlijke zeepproducten aan die u eenvoudig kunt bestellen in onze webshop, maar ook in ons eigen zeepatelier en verschillende verkooppunten bij u in de buurt.

Twijfelt u over welk product het beste bij uw huid past? Neem dan contact met ons op. Onze specialist geeft u graag advies op maat. Bel ons op +31 6 27 25 70 25 of stuur een e-mail naar uzepia@live.nl en we helpen u graag verder.

Scroll naar boven