Natuurlijke handcrème op basis van geitenmelk

✔ Zonder toevoegingen
Natuurlijke handcrème
Voor volwassenen en baby’s

Geitenmelk is hét hoofdingrediënt van onze handcrème en andere verzorgingsproducten. Zeepatelier Uzepia in Kudelstaart, vlak bij Amsterdam, produceert en verkoopt natuurlijke huidverzorgingsproducten. Dit betekent dat onze producten uitsluitende natuurlijke ingrediënten bevatten, met geitenmelk als basis. Dit maakt dat onze crèmes en zepen uitermate geschikt zijn voor de gevoelige huid.

Goat milk cream mint-oat

Heeft u interesse in onze producten?

Ga droge handen tegen met onze natuurlijke handcrème

Onze crème met geitenmelk is geschikt voor het hele lichaam en wordt onder andere veel als handcrème gebruikt.

Veel mensen hebben last van droge handen. Vaak uw handen wassen, is een veelvoorkomende oorzaak, maar ook het gebruik van schoonmaakmiddelen en de weersomstandigheden hebben invloed. Onze hypoallergeen geitenmelkcrème heeft een verzachtende en herstellende werking en zorgt voor een mooie, gehydrateerde en zachte huid. We bieden zowel crème aan voor volwassenen als baby skincrème.

Vraag advies aan onze specialist

Bent u benieuwd geworden naar de handcrème met geitenmelk en onze andere producten? Bekijk dan ons aanbod online en plaats uw bestelling! Uw pakket wordt vervolgens bij u thuisbezorgd. Ook hebben we verschillende verkooppunten in Nederland waar u onze natuurlijke producten vindt. Wilt u advies over welke crème het meest geschikt is voor uw huidtype? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via +31 6 27 25 70 25 of uzepia@live.nl.

Bekijk meer van onze natuurlijke zeepproducten

Scroll naar boven