Onze hypoallergeen geitenmelkcrème

Natuurlijke producten
Zonder toevoegingen
Voor volwassenen en baby’s

De geitenmelkcrème van Zeepatelier Uzepia is hypoallergeen en geschikt voor het hele lichaam. Zowel uw gezicht, handen als de rest van het lichaam zijn gebaat bij onze natuurlijke crème. De crème is zeer geschikt bij diverse huidproblemen, zoals acne en eczeem. De speciale samenstelling van vitamines en essentiële aminozuren gaat veroudering van de huid tegen en zorgt voor een mooie, zachte en gehydrateerde huid.

Wanneer u onze hypoallergeen geitenmelkcrème gebruikt, kiest u voor een optimale, natuurlijke verzorging van de huid.

Hypoalergeen creme van geitenmelk

Benieuwd naar meer van onze producten?

Door de natuurlijke ingrediënten is onze geitenmelkcrème hypoallergeen

Onze hypoallergeen geitenmelkcrème voor het lichaam bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten. De basis van de crème bestaat uit geitenboter, geiten whey, calendula, aloë vera, haverextract, zoethoutwortel en kamilleblaadjes.

Deze samenstelling van ingrediënten zorgt voor een kalmerende werking van de huid. Doordat de ingrediënten van de geitenmelkcrème puur natuur zijn, is de kans op huidirritatie minimaal, wat de crème hypoallergeen maakt. Voor mensen met een gevoelige huid is dit dan ook een zeer geschikt middel.

Verzorgende crème voor zowel volwassenen als baby's

Bij Zeepatelier Uzepia verkopen we geitenmelkcrème voor het lichaam voor zowel volwassenen als baby’s. We begrijpen dat u ook voor uw kindje de beste verzorgingsproducten wilt gebruiken. Vooral wanneer uw baby een gevoelige huid heeft, bieden onze producten een uitkomst. De tere babyhuid heeft de juiste verzorging nodig en met onze baby skincrème gaat u huidirritatie en roodheid tegen.

Bestel online of bij een van onze verkooppunten

Of u nu geitenmelk handcrème zoekt tegen droge handen, een hypoallergeen gezichtscrème wilt kopen of juist een crème zoekt voor uw hele lichaam; met onze geitenmelkcrème zit u goed! Bestel uw crème eenvoudig in onze webshop of ga langs bij een van onze verkooppunten. Heeft u vragen over onze producten? Dan kunt u ook altijd contact opnemen met onze specialist in Kudelstaart, vlak bij Amsterdam. Bel ons op +31 6 27 25 70 25 of stuur een e-mail naar uzepia@live.nl.

Scroll naar boven