Over Uzepia

Graag vertel ik u meer over mijn bedrijf. Mijn naam is Leontien Zethof-Jannink, eigenaar en tevens ook de zeepmaker.

 In 2008 veranderde mijn leven door huidproblemen die veel stress gaven. Opzoek naar goede en natuurlijke huidproducten kwam ik per toeval in een winkel in Amerika een stuk geitenmelkzeep tegen en na gebruik wist ik het, dit is de juiste zeep voor mijn huid. Bij thuiskomst ben ik met veel passie begonnen met de zeepmakerij Uzepia en dat is nog steeds zo.

Zoekende naar ingrediënten die een herstellend en een natuurlijke verzorgende werking hebben op de huid, kwam ik dus uit bij geitenmelk en een diversiteit aan biologische oliën. Ik kan u vertellen dat geitenmelk een ware ontdekking is in de huidverzorging.

Geitenmelk zeep

Geitenmelk is hydraterend voor de huid. Het is rijk aan vitamines ( A, D, B1, B2, B12) essentiële aminozuren tegen veroudering van de huid.

Ontdek onze ingrediënten Bekijk producten
Leontien Zethof

Veel mensen horen het woord geit en hebben gelijk het idee dat het dan ook naar geit zou ruiken, maar dan komt u bedrogen uit. De zepen zijn stuk voor stuk met etherische oliën geparfumeerd. Maar ook de naturel heeft gewoon een neutrale geur. Daarnaast heb ik samen met een natuurcosmetica-laboratorium verschillende crèmes ontwikkeld op basis van geitenboter en whey.

Bij elk product vind u een beschrijving van de ingrediënten.

Veel van mijn klanten zijn razend enthousiast over de producten. Het mag gezegd worden ook al mogen we geen claims maken, de resultaten zijn erg goed.

Elke keer weer als ik een bericht krijg dat de huid zo geweldig is opgeknapt dan kan mijn dag niet meer stuk. Van baby tot volwassen een gezonde mooie huid dat willen we allemaal. Kijk u gerust eens in de webshop voor nog meer natuurlijke eigengemaakte producten ook zonder geitenmelk.

Hoe fijn is het dan ook om in deze web winkel uitsluitend mooie pure en natuurlijke producten te kunnen kopen. Ik zie uw bestelling graag tegemoet.

Mocht u na alle informatie nog vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op. 

Bent u als drogist of wederverkoper geïnteresseerd neemt u dan contact op met uzepia@live.nl

Natuurlijke zeep die in een mal geschonken wordt.
Ambachtelijke zeep gemaakt in zeepmakerij Uzepia
Baby huidverzorging van Uzepia

Hoi! Ik stel me even voor!

Ik ben het geitje van Uzepia. Bedacht en ontworpen door Leontien van Zethof, eigenaresse van Zeepatelier en Giftshop Uzepia.

Geitenlammetjes oefenen een sterke aantrekkingskracht uit op zowel kinderen als volwassenen. Deze dieren hebben een rustgevend effect, vooral bij mensen met dementie. In de kindertijd vormen kinderen hechtingsfiguren, waarbij een knuffel een belangrijke rol speelt.

Een vaste knuffel biedt troost, veiligheid en vertrouwen, vooral wanneer de primaire hechtingsfiguren niet aanwezig zijn. De knuffel bevordert ook zelftroost, creativiteit en verbeelding bij het kind.

Scroll naar boven